Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

Wat kost het?

Secure-IT is een investering in een betere en efficiëntere manier van werken. Een betere vraag is: wat levert het jou op?
Wat kost het?

‘Wat kost het’ is de verkeerde vraag

Wat kost het? Een legitieme vraag, maar misschien net iets te kort door de bocht. Het is een investering in een betere en efficiëntere manier van werken. Een betere vraag is: wat levert het jou op.

Wat levert het dan op?

Onze dienstverlening moet jou tijd en/of geld besparen. Anders doen we iets niet goed. De ‘winst’ verschilt per organisatie. Heb jij bijvoorbeeld veel mensen aan het werk? Dan kun je door ons softwarepakket zomaar een volle fte besparen. Heb je een kleiner bedrijf en minder mensen in dienst? Dan kun je misschien eindelijk die welverdiende vakantie eens boeken. Niet alleen omdat je geld overhoudt dat je aan je vakantie kunt besteden, ook omdat het werk gewoon doorloopt als je even afwezig bent. Toch even natrekken hoe het loopt op de werkvloer? Log dan in via je laptop en kijk hoe het ervoor staat. Zit je daarna weer rustig op je strandstoel.

Wat zijn de kosten dan?

Je betaalt een prijs die in verhouding staat tot wat het jouw eigen dienstverlening oplevert. Een eerlijke prijs. De kosten van het pakket groeien mee als je bedrijf groeit en gaan naar beneden als het even wat minder gaat. Ook houden we niet van half werk: je hebt als gebruiker de beschikking over alle functies die ons pakket biedt. We gaan hierover graag met je in gesprek.