Onze Software

Versimpel de verloning en bespaar veel tijd!

In de beveiligingsbranche zijn ruim 41.000 mensen werkzaam, maar als we kijken naar beveiligingsberoepen, dan zijn er ruim 64.000 werkzame mensen (dit kunnen beroepen in meerdere sectoren zijn). Tot 2017 lag dit aantal nog onder de 60.000. Naast deze groei die zich voordoet in de beveiligingswereld, is de branche ook complexer geworden. Uit de praktijk blijkt dat vooral de kleinere beveiligingsbedrijven geen vast personeel in dienst hebben, maar tijdelijke krachten inhuren. Om deze reden ontstaan er veel schommelingen in het personeelsbestand en dat zorgt ervoor dat de loonadministratie zeer arbeidsintensief is. Met de app van Secure-IT is de loonadministratie simpel te beheren. Ontdek hieronder hoe!

 

Alle toeslagen in de app verwerkt

Met de software van Secure-IT wordt de urenregistratie bepaald aan de hand van de gewerkte diensten en de ingevoerde contracten. Hierin zijn ook alle toeslagen verwerkt, zoals:

Maaltijdvergoeding
De surveillant heeft op declaratiebasis recht op een maaltijdvergoeding.
Pauzetoeslag
De surveillant heeft recht op een onderbreking van minimaal een kwartier en maximaal 1 uur waarin de werknemer vrij over die tijd kan beschikken.
Verschuivingstoeslag
Wanneer er tijd buiten het tijdvak en/of de gepubliceerde dienst is gewerkt, heeft de surveillant recht op een verschuivingstoeslag. De toeslag is ook van toepassing over de uren in een dienst die de arbeidstijd van 10 uur overschrijden.
Onregelmatigheidstoeslag
Voor onregelmatige werktijden mag de surveillant rekenen op een onregelmatigheidstoeslag. In de loonadministratie wordt en rekening gehouden met de ochtend-, avond- en weekendtoeslag.
Feestdagentoeslag
Een surveillant met een fulltime contract heeft bij iedere feestdag recht op feestdagentoeslag.
Overwerktoeslag
Voor de surveillant is er sprake van overwerk als er meer dan 152 uur in een loonperiode arbeid is verricht.

 

Reiskosten, verlof & ziekmeldingen


Naast de toeslagen, is het ook mogelijk om verlof, ziekmeldingen en reiskosten (via de backoffice) inzichtelijk te maken. De reiskosten worden bijvoorbeeld berekend op basis van de gewerkte diensten. Op deze manier krijg je een overzichtelijk en compleet beeld van de registraties van je surveillanten.

 

Verschil werktijd en gewerkte tijd inzichtelijk


Met de app van Secure-IT heb je direct inzicht in het verschil tussen de geplande en de gewerkte tijden. Je kunt aan de hand van wanneer een surveillant op locatie is en de dienst afrond, berekenen hoe lang hij over de dienst gedaan heeft. Bij de loonadministratie zie je dan de afwijking in vergelijking met de geplande tijd.

 

LOONADMINISTRATIE INZICHTELIJK VIA DE APP

“Jouw surveillanten kunnen de loonvoortgang realtime via de app volgen”

 

Inzichtelijk vanuit de app


Surveillanten kunnen via de app hun loon volgen nog voordat de loonstrook is opgemaakt. De surveillant kan precies zien hoe zijn loon is opgebouwd. Denk aan de toeslagen zoals ORT, verschuiving-, overwerk- en pauze toeslag.


Nadat de surveillant zijn dienst via de app heeft afgerond, kan hij deze direct raadplegen bij de loonadministratie via de app. Ook is bij afronding van de dienst direct zichtbaar wat het bruto loon is. Dit is inclusief alle betreffende toeslagen. Deze gegevens kunnen door de backoffice geƫxporteerd worden, zodat het bijvoorbeeld ook bij de accountant aangeleverd kan worden.

 

Gratis demonstratie van de online tool


Wil jij ook tijd besparen en de loonadministratie versimpelen of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Je kunt een vrijblijvende demonstratie van de loonadministratie (of een andere tool) ontvangen. Vraag het hieronder aan en wij komen persoonlijk bij je langs.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?