Onze Software

Secure-IT regelt automatisch facturatie van het extra uur in de wintertijd

Maak je geen zorgen over het beheren van je planning, zelfs wanneer de overgang van zomer- naar wintertijd plaatsvindt. Bij Secure-IT begrijpen we dat een soepel verlopende planning van belang is, ongeacht het seizoen. Daarom hebben we een slimme oplossing bedacht die ervoor zorgt dat je diensten automatisch worden aangepast aan de veranderingen in de klok, zonder dat je handmatige aanpassingen hoeft te maken.

 

Zomertijd - Een uur vooruit


Met Secure-IT hoef je je nooit zorgen te maken over de impact van de klok op je planning en verloning. Wanneer de zomertijd aanbreekt en de klok een uur vooruit wordt gezet, merk je dat je diensten moeiteloos worden aangepast. Stel je voor dat je een dienst hebt ingepland van 23:00 uur tot 07:00 uur. In de zomertijd springt de klok om 02:00 uur direct door naar 03:00 uur. Het resultaat is dat dezelfde dienst automatisch wordt verloond en gefactureerd als een 7-uurs dienst, in plaats van de oorspronkelijke 8 uur. Secure-IT zorgt voor deze berekeningen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

 

Wintertijd - Een uur terug


Wanneer de wintertijd weer ingaat en de klok een uur teruggaat van 02:00 uur naar 01:00 uur, past Secure-IT zich opnieuw aan. Voor dezelfde dienst van 23:00 uur tot 07:00 uur betekent dit dat de dienst nu automatisch wordt verloond en gefactureerd als een 9-uurs dienst in plaats van 8 uur, vanwege dat extra uur. We begrijpen het belang van nauwkeurige verloning, vooral in sectoren waar gewerkte uren strikt moeten worden bijgehouden en verrekend.

 

Onderneem nu actie!


We moedigen beveiligingsbedrijven die nog niet met Secure-IT werken aan om proactief te zijn en niet tot het laatste moment te wachten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Door nu contact met ons op te nemen, kunnen we samen een plan opstellen en ervoor zorgen dat je op 1 januari volledig voorbereid bent om met Secure-IT aan de slag te gaan. Secure-IT biedt beveiligingsbedrijven de tools en ondersteuning die je nodig hebt om efficiënter te werken, kosten te besparen en klanttevredenheid te verhogen. Van planning en rapportage tot klantbeheer, facturatie en verloning, zijn wij je partner die je helpt groeien en succesvol te zijn, ongeacht de tijd van het jaar.

 

Contacteer ons


Als je meer wilt weten over hoe Secure-IT jouw bedrijf kan ondersteunen in het stroomlijnen van je bedrijfsvoering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te werken aan een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?