Onze Software

Wat mag jouw beveiligingsbedrijf verwachten van Secure-IT?

Hoe krijgt jouw beveiligingsbedrijf de wind in de zeilen? Door sneller, eenvoudiger en efficiënter te werken. Door een softwaresysteem te gebruiken dat van A tot Z is ingericht op jouw bedrijfsvoering. Secure-IT is de software die je zoekt, de smeerolie voor al je bedrijfsprocessen.

 

Slimme functies nemen je werk uit handen


We zijn begonnen met luisteren. Luisteren naar mensen uit de beveiligingsbranche, jouw collega’s. We zijn samen gaan nadenken hoe we jou en je vakgenoten kunnen helpen sneller, eenvoudiger en efficiënter te werken. Daarna zijn we een softwarepakket gaan bouwen waarin de gehele werkcyclus van jouw beveiligingsbedrijf is verwerkt. Van het eerste telefoontje met je klant tot het verzenden van de factuur.

Secure-IT richt zich specifiek op de beveiligingsbranche. We weten waar je als beveiliger mee te maken hebt, bijvoorbeeld met dienstrapportages, toeslagen en planningen. De software helpt je bijvoorbeeld met een gestroomlijnde loonadministratie, maar ook met slimmigheidjes die jou het werk gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld rapportages die automatisch – of na goedkeuring – naar je klant worden verzonden. Of facturen die automatisch worden aangemaakt volgens de afspraken die je met je klant hebt gemaakt. Heb je een speciale werkwijze? Wij vinden een oplossing. Dat is ons handelsmerk.

 

Overzichtelijk


Een goed softwaresysteem is gebruiksvriendelijk. Jouw medewerkers op kantoor én jouw surveillanten moeten er probleemloos mee kunnen werken. Overzichten en rapportages moeten met één druk op de knop op te roepen zijn. Als gebruikers moeilijk hun weg kunnen vinden in de interface van een softwaresysteem leidt dit tot frustratie en fouten. Wij demonstreren graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn van Secure-IT. Tijdens deze demonstraties krijgen we van klanten vaak de complimenten dat het systeem erg overzichtelijk is.

 

We denken mee


We zijn thuis in de beveiligingsbranche. Secure-IT is opgebouwd uit standaardelementen die hun nut inmiddels hebben bewezen. Dat wil niet zeggen dat het pakket niet meer verandert. We hebben een scherpe neus voor ontwikkelingen binnen de beveiliging en verwerken deze in onze software. Ook gebruiken we de ervaringen van jou en je collega’s om het pakket steeds opnieuw te verbeteren. Secure-IT is nooit af en wordt het elke dag beter.

 

KLANTVERHAAL: JORAX

“Secure-IT blijft ontwikkelen naar de vragen die wij hebben. Hierdoor blijft het pakket aansluiten.”

 

Kosten schalen mee met gebruik


Secure-IT is een investering in een betere en efficiëntere manier van werken. De belangrijkste vraag is: wat levert het jou op. Jíj moet tijd winnen of geld besparen of allebei, anders doen we iets niet goed. Heb je een groot bedrijf? Dan kun je door ons softwarepakket zomaar een volle arbeidsplaats besparen. Heb je een klein bedrijf? Door Secure-IT ben je minder tijd kwijt aan administratie, die tijd kun je besteden aan waar je goed in bent: ondernemen.

Wij hanteren een eerlijke prijs die mee schaalt met de mate waarin je het softwarepakket gebruikt. Maakt je bedrijf een mindere periode door, waardoor je minder facturen uit kunt sturen? Dan betaal je minder. Groeit je bedrijf als kool en wil je juist opschalen? Geen probleem, wij passen de software aan en maken een aangepaste prijsafspraak.

 

We zijn partners


Softwarepakket afleveren en klaar? Nee, zo werken wij niet. We zien jou niet als klant, maar als partner. Samenwerken betekent voor ons partnerschap. We houden daarom na het installeren en implementeren van Secure-IT graag contact. Zijn er vragen of problemen? Ben je anders gaan werken en wil je weten hoe je dit in Secure-IT kunt doorvoeren? Wij staan voor je klaar. Altijd. Laagdrempelig. Zo gaan we met partners om.

 

Gratis demonstratie van de online tool


Wil jij ons de mogelijkheid geven om de verwachtingen waar te maken of ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden het softwarepakket nog meer te bieden heeft? Plan hieronder een vrijblijvende demonstratie in en ontdek wat het kan opleveren voor jouw beveiligingsbedrijf.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?