Onze Software

Secure-IT maakt Automatisch plannen mogelijk voor beveiligingsbedrijven

Iedere planner bij elk beveiligingsbedrijf weet het: plannen kost tijd. Veel tijd. Het is elke keer weer een puzzel om de open diensten gevuld te krijgen. Wie is beschikbaar? Wie heeft de goede ervaring voor deze dienst? Wie woont op korte afstand van het te beveiligen object? Ideaal zou zijn: een softwaresysteem dat eigenhandig een gedegen voorstel voor een planning kan doen. Een utopie? Secure-IT kan dit, via de functie ‘Automatisch plannen’.

 

Waar het allemaal begon


De mensen achter Secure-IT zijn altijd op zoek naar functies die meerwaarde hebben voor hun klanten. Functies die tijd en geld opleveren. Zo biedt Secure-IT al langer de mogelijkheid om facturatie en rapportages volledig automatisch te laten verlopen. In een eerder artikel kon je lezen dat Secure-IT planners ook helpt met het aanbieden van diensten aan medewerkers, gebaseerd op ervaring, reisafstand en uurtarief. Die ervaring bepaalt Secure-IT zelf aan de hand van beschikbare data. Het idee achter deze functie leidde tot de functie Automatisch plannen.

 

Plannen is arbeidsintensief en tijdrovend


Plannen is een van de belangrijkste taken binnen beveiligingsbedrijven. Maar ook lastig, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wie is beschikbaar en wie is het meest geschikt om de openstaande dienst te draaien? Maar ook het personeelsbestand kan veranderen, het doel van de beveiligingsopdracht kan wijzigen. Om het nog maar niet te hebben over surveillanten die zich plotseling ziek melden. Het aanpassen van planningen is arbeidsintensief en tijdrovend.

 

SECURE-IT HELPT PLANNERS

Niet meer uren puzzelen om je planning rond te krijgen. Dat doet Secure-IT voor jou. Zo vind je de beste match tussen medewerker en dienst

 

Planningsvoorstel


Secure-IT had al langer een overzichtelijk planbord dat planners helpt om overzicht te bewaren en hun planning goed te maken. De module ‘Automatisch plannen’ gaat een stap verder. Onze software doet zelf een planningsvoorstel, op basis van criteria die jij als planner ingeeft. Je kunt bijvoorbeeld aangeven hoeveel ervaring is vereist voor een beveiligingsdienst, op hoeveel afstand een surveillant maximaal van het te beveiligen object mag wonen en wat het uurtarief van de beveiliger mag zijn. Maar dat niet alleen, je kunt ook een weging aanbrengen in deze criteria, bijvoorbeeld dat ervaring voor deze dienst heel belangrijk is en de woonafstand er minder toe doet. Zo zijn er nog meer parameters in te stellen.

 

Twee varianten


De module Automatisch plannen voorziet in twee varianten: vaste planningen en volledig automatisch plannen.

1
Vaste planningen (wekelijks of periodiek)
Secure-IT maakt het mogelijk om voor een bepaalde periode een vaste planning te maken. Deze planning komt dan terug in de periodes die volgen. Zo kan het systeem een vaste planning van een periode automatisch herhalen voor de rest van het jaar. Bijvoorbeeld: een medewerker draait elke eerste en vierde week van de maand op maandag een dagdienst bij een bepaald object. De software herhaalt dit patroon dan voor de rest van het jaar. De planner kan op elk moment de automatische planning stopzetten of aanpassen. Vaste planningen kunnen ook per week worden ingesteld.
2
Volledig automatisch plannen
Volledig automatisch plannen werkt anders dan vaste planningen. Als planner hoef je nu geen ‘patroon’ in te voeren, de software van Secure-IT doet zelf een voorstel voor een bepaalde periode. Het systeem baseert zich op basisgegevens van medewerkers en planningsdata uit het verleden. Bovendien kun je als planner aan een aantal ‘knoppen’ draaien. Denk bijvoorbeeld aan ervaring, beschikbaarheid, uurtarief en het aantal kilometers dat een medewerker maximaal van het te beveiligen object af mag wonen. Ook houdt de software rekening met cao-afspraken over werk- en rusttijden. Secure-IT genereert een voorstel dat je kunt bekijken een aanpassen. Deze planning kun je als concept opslaan of direct publiceren. Na publicatie ontvangen alle betrokken medewerkers een push-bericht op hun telefoon dat hun rooster gewijzigd is.

 

Beste match


Als planner hoef je niet meer uren te puzzelen achter je computerscherm om je planning rond te krijgen, dat doet Secure-IT voor jou. Secure-IT vindt de beste match tussen de beschikbare medewerkers en de in te plannen diensten. Plannen was nog nooit zo eenvoudig.

 

Demonstratie aanvragen


Ben je nieuwsgierig hoe het automatisch plannen van Secure-IT in de praktijk werkt? Vraag dan een gratis online-demonstratie aan. We laten je graag zien hoe je op deze manier geld en tijd kunt besparen.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?