Onze Software

Secure-IT controleert of je inkoopfacturen kloppen

Huur je wel eens beveiligers in van collega-beveiligingsbedrijven? Of zzp’ers? Dan krijg je ook facturen van die onderaannemers. Kloppen die altijd? Een vergissing is menselijk, een fout kan veel geld kosten. Een kwestie van goed controleren, zeg je? Maar controleren kost tijd, en dus óók geld. Secure-IT lost dit voor je op.


Beveiligingsbedrijven besteden veel werk aan elkaar uit. Sommige kleine bedrijven huren bijna al hun personeel in. Ook grote beveiligingsbedrijven hebben de flexibele schil van inhuur nodig om verzuim op te kunnen vangen of om op te kunnen schalen. Bij een groot evenement als de Formule I van Zandvoort zijn bijvoorbeeld veel onderaannemers ingezet.

 

Hoe behoud je overzicht?


Veel beveiligingsbedrijven hebben elke periode – incidenteel en structureel – te maken met beveiligers van buitenaf en uitbestede diensten. Dat levert veel facturen op van onderaannemers en zzp’ers. Hoe behoud je overzicht? Hoe controleer je of alle facturen kloppen? Of de facturen overeenstemmen met de tijd die is gewerkt en naar de eigen klant is gefactureerd? Of de tarieven kloppen met wat is afgesproken?

 

SECURE-IT ZORGT VOOR RUST

Door Secure-IT te gebruiken weet je zeker dat wat jij inkoopt, ook naar de klant wordt gefactureerd

 

Vertrouwen goed, controle beter


Je kunt natuurlijk alle facturen in goed vertrouwen betalen, maar in je achterhoofd weet je: dat kost geld. Er kunnen dubbele facturen tussen zitten, er kunnen meer uren in rekening zijn gebracht dan afgesproken. Een vergissing is snel gemaakt, dit hoeft geen kwaadwilligheid te zijn. Vertrouwen is goed, controle is beter. Dus toch maar controleren. Dit kun je natuurlijk zelf doen, of op het bordje leggen van je planner of een administrateur. Maar: dit kost mankracht. En dus tijd. En dus geld.

 

Inkoopfactuur uploaden


De oplossing is even simpel als effectief: Secure-IT. Secure-IT biedt je de mogelijkheid om de inkoopfactuur van een onderaannemer of zzp’er als pdf te uploaden in het systeem. Het is dan alleen nog een kwestie van enkele velden invullen, bijvoorbeeld van wie de factuur is, voor welke periode de factuur geldt en om welk bedrag het gaat. Secure-IT vergelijkt direct het aantal uren dat is gefactureerd met het aantal uren dat in de planning staat. Als meer uren zijn gefactureerd dan voor deze periode staan gepland, krijg je een waarschuwing.

 

Controle tariefafspraken


Secure-IT controleert ook of het totaalbedrag op de ingediende factuur overeenkomt met de tariefafspraken die je hebt gemaakt met de onderaannemer. Verder krijg je direct een melding als je een tweede factuur koppelt aan dezelfde dienst. Per abuis twee facturen betalen voor dezelfde dienst is hiermee van de baan.

 

Secure-IT helpt


Kortom, je bent geen tijd en geld meer kwijt aan het uitpluizen van ingediende facturen. Dat doet Secure-IT voor je. En dit is dan nog een van de minder opvallende functies. Secure-IT is ook hét systeem voor de grote administratieve onderwerpen binnen een beveiligingsbedrijf: planning, rapportage, facturatie, loonadministratie.

Wil jij ook inkoopfacturen met een gerust hart betalen? Vraag dan een gratis online-demonstratie aan. We laten je graag zien hoe je op deze manier geen geld meer misloopt.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?