Updates

Secure-IT biedt beveiligingsbedrijven moeiteloze integratie met Nmbrs en Loket

Goed nieuws voor beveiligingsbedrijven die gebruik maken van Nmbrs of Loket voor hun loonadministratie! Secure-IT biedt nu een naadloze integratie met deze loonpakketten, waardoor bedrijven de volledige brutoloonberekening conform CAO rechtstreeks vanuit Secure-IT kunnen inschieten via de API van Nmbrs en Loket. Dit betekent dat bedrijven niet langer handmatig gegevens hoeven over te typen, waardoor de loonadministratie nog efficiënter en foutlozer wordt.

 

Hoe werkt het?


Met behulp van Secure-IT kunnen beveiligingsbedrijven nu de volledige brutoloonberekening uitvoeren in het systeem. Secure-IT biedt de mogelijkheid om deze brutoloonberekening rechtstreeks te exporteren naar Nmbrs en Loket. Hierbij worden alle aspecten van de brutoloonberekening in acht genomen, zoals gewerkte uren, toeslagen, kilometerberekening, verlof, ziekte, gemiddelde ORT en meer. Door de automatische berekening in Secure-IT en de API-integratie met Nmbrs en Loket wordt de kans op fouten geminimaliseerd en wordt het proces van loonaangiften en loonstroken genereren een eenvoudige taak.

 

De voordelen


De voordelen van deze integratie zijn niet alleen het minimaliseren van fouten, maar ook het besparen van tijd en het verbeteren van de efficiëntie. Als beveiligingsbedrijf hoef je niet langer te worstelen met handmatige invoer van gegevens en het risico op fouten in je loonadministratie. Door de koppeling van Secure-IT met Nmbrs en Loket kunnen bedrijven hun loonadministratie eenvoudig en snel regelen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar maakt het ook mogelijk om sneller en accuraat inzicht te krijgen in de loonkosten.

 

Groot succes


"We zijn blij dat we de integratie met Nmbrs en Loket kunnen aanbieden aan onze klanten," zegt Dennis Meijering. "Dit biedt hen de mogelijkheid om hun loonadministratie nog efficiënter en foutlozer te laten verlopen, wat weer tijd en geld bespaart.". Deze koppeling sluit perfect aan bij de visie van Secure-IT, waarbij het streven naar tijds- en kostenefficiëntie centraal staat.

 

Gratis demonstratie van de online tool


Wil jij ook een efficiëntieslag maken of ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden het softwarepakket nog meer te bieden heeft? Plan hieronder een vrijblijvende demonstratie in en ontdek wat het kan opleveren voor jouw beveiligingsbedrijf.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?