Klantverhaal

Unit4Security: Secure-IT is gebruiksvriendelijk en steekt logisch in elkaar

"Met ons oude softwaresysteem liepen we tegen grenzen aan’, vertelt Jorrik Habing van beveiligingsbedrijf Unit4Security uit Groningen. ‘Ten eerste hadden we meerdere systemen nodig, ten tweede waren die niet flexibel. Meer mogelijkheden om factuuradressen in te voeren? Dan waren we al snel een paar maanden en duizenden euro’s verder. Daar werd ik een beetje flauw van. Met Secure-IT hebben we nu één soepel werkend softwaresysteem voor al onze diensten. Dat bevalt goed."


Unit4Security is een landelijk opererend allround beveiligingsbedrijf. Het bedrijf biedt elektronische, bouwkundige en organisatorische beveiliging en is gespecialiseerd in zorgbeveiliging. Unit4Security heeft hiervoor beveiligers in dienst met een extra opleiding om bijvoorbeeld goed om te gaan met cliënten met lichamelijke en verstandelijke beperkingen, psychoses of andere geestelijke problemen. Belangrijk voor Unit4Security is duurzaamheid. Zo rijden de surveillanten in Friesland en Groningen alleen met elektrische auto’s en zijn de uniformen zonder kinderarbeid gefabriceerd. Het bedrijf biedt werk aan ruim 60 medewerkers.

 

Vorige systeem zorgde voor frustratie


Unit4Security werkt sinds de zomer van 2020 met het volledige pakket van Secure-IT. Het systeem dat het bedrijf daarvóór gebruikte, zorgde bij Jorrik voor steeds meer frustratie. "We hadden meerdere systemen in gebruik. Dat betekende voor ons dubbele kosten en dubbel gegevens invoeren. Het oude systeem kostte ons geld en tijd. En als we een kleine wijziging gerealiseerd wilden zien, moest dit apart worden ingebouwd. Dat betekende al gauw een kostenpost van 5000 euro. Bovendien maakte dit soort wijzigingen het systeem logger en minder gebruiksvriendelijk. Begin dit jaar was ik er klaar mee."

 

Software steekt logisch in elkaar


Op zijn zoektocht naar een nieuwe aanbieder komt Jorrik uit bij Dennis van Secure-IT. "Het heeft Dennis weinig moeite gekost me te overtuigen. Hij gaf me online een demonstratie van hun pakket. Ik merkte meteen dat het softwaresysteem van Secure-IT logisch in elkaar steekt. Ik kon er direct mee uit de voeten, hier was over nagedacht. Dit gaf meteen vertrouwen. Bovendien konden we nu toe met één systeem. Eén gebruiksvriendelijk systeem voor rapportages, planning, klantbeheer, facturatie en nog veel meer. Kortom, alles waar we als beveiligingsbedrijf mee te maken hebben. Ons besluit stond al snel vast: hier gaan we mee verder."

 

UNIT4SECURITY

“Secure-IT is gebruiksvriendelijk en steekt logisch in elkaar.”

 

Overstap verloopt soepel


De overstap naar de software van Secure-IT verloopt soepel. "De medewerkers van Secure-IT zijn goed bereikbaar en problemen worden binnen een dag opgelost. Ook kunnen we de klant mailen vanuit ons eigen e-mailadres en de huisstijl van ons bedrijf importeren, bijvoorbeeld door ons eigen briefpapier te uploaden. Dat zorgt voor een goede uitstraling naar onze klanten."

 

Feedback serieus genomen


Jorrik merkt ook dat zijn feedback serieus wordt genomen. Zo wilde hij in het systeem graag nog wat meer mogelijkheden om voortgangsgesprekken met medewerkers vast te leggen. Jorrik: "Dennis beloofde me hiermee aan de slag te gaan. Zo wordt het systeem gaandeweg steeds verfijnder en geschikter voor bedrijven uit onze branche."

 

Eén allesomvattend systeem


"We zijn een allround beveiligingsbedrijf en hebben nu één allesomvattend systeem dat ons gaat helpen bij ons werk", besluit Jorrik. "Ook onze medewerkers reageren enthousiast. Zij kunnen hun diensten zelf starten en afsluiten. Ze zijn blij dat ze alles op één plek kunnen rapporteren, vastleggen en inzien. Ik ben erg blij met onze keuze voor Secure-IT."

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?