Updates

Secure-IT koppelt o.a. met: Exact Online, Snelstart, WeFact, Moneybird, e-Boekhouden en...

Als beveiligingsbedrijf ben je constant bezig met het bewaken van de veiligheid van je klanten. Naast deze belangrijke taak is het echter ook van groot belang dat je je administratie op orde hebt. Het bijhouden van urenregistraties, facturatie en loonadministratie is een tijdrovende klus die foutgevoelig kan zijn. Secure-IT biedt hiervoor de oplossing met een geïntegreerd softwarepakket voor beveiligingsbedrijven.

 

Tijd besparen en fouten minimaliseren


Een belangrijk onderdeel van het softwarepakket van Secure-IT is de facturatiemodule. Met deze module kun je ervoor kiezen om de facturen direct vanuit Secure-IT naar de klant te versturen of ze via een API koppeling te laten inschieten bij je eigen boekhoudpakket om ze daar weer verder op te pakken. Door deze integratie bespaar je veel tijd en minimaliseer je de kans op fouten in je administratie.

 

Facturatie automatiseren


Wil je nog meer tijd besparen en fouten voorkomen? Maak dan gebruik van de automatische facturatie functionaliteit. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je geen geld meer laat liggen doordat je diensten vergeet te factureren. Met deze functionaliteit kun je je gewerkte planning periodiek automatisch factureren. Je kunt dit per klant helemaal inrichten naar de gewenste situatie. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je geen omzet meer misloopt. Geen zorgen, je hebt altijd nog een menselijke controle voordat de factuur de deur uit gaat.

 

Soepele intergratie met boekhoudpakketten


Een groot voordeel van het Secure-IT is de mogelijkheid tot integratie met verschillende boekhoudpakketten, zoals Exact Online, Snelstart, WeFact, Moneybird, Rompslomp en e-Boekhouden. Hierdoor wordt het gemakkelijker om je financiële administratie bij te houden en te integreren in je bedrijfsprocessen. In conclusie biedt Secure-IT dus niet alleen een oplossing voor het versturen van facturen, maar ook bij de totstandkoming van je facturen.

 

Gratis demonstratie van de online tool


Wil jij ook een efficiëntieslag maken of ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden het softwarepakket nog meer te bieden heeft? Plan hieronder een vrijblijvende demonstratie in en ontdek wat het kan opleveren voor jouw beveiligingsbedrijf.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Telefoonnummer
Jouw bericht
Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?
probeer secure-it vrijblijvend uit

Ben jij ook benieuwd wat Secure-IT voor jouw beveiligingsbedrijf kan betekenen?