Alarmopvolging

Als er een alarmering binnenkomt kan de beheerder via de app of het controlpanel deze melding doorsturen naar de surveillant. De surveillant krijgt deze melding als push message binnen via de telefoon app. De surveillant moet naderhand een rapportage invoeren via de app met de bevindingen van de alarmopvolging. Deze rapportages kunnen uiteindelijk gefactureerd worden.

Digitaal rapporteren

Via de App heeft de surveillant de mogelijkheid om een rapportage in te voeren. Deze rapportage kan aangevuld worden met foto's die via de App gemaakt kunnen worden. Zodra de rapportage wordt opgeslagen is hij ook beschikbaar in het Controlpanel. De rapportage kan, na controle door de manager, automatisch via mail verstuurd worden naar de klant.

Cloud software

Secure-IT is een software pakket dat werkt vanuit de Cloud. Daardoor is het platform onafhankelijk en werkt het voor zowel de computer als de mobiele telefoon.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse. Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook bereiken op 033 299 99 11.