Uursmelding

Uw werknemers loggen in op de Secure-IT App wanneer zij op surveillance gaan. Via de App moeten uw werknemers zich ieder uur aanmelden via een simpele druk op de knop. Nadat de werknemer zichzelf heeft aangemeld gaat het uur opnieuw in. Indien zij zich niet aanmelden na het verstrijken van het uur, krijgt u een waarschuwing op uw mobiel en via het Controlpanel. Inplaats van elk uur ieder telefoontje te moeten aannemen krijgt u nu alleen een melding wanneer er iets fout is gegaan.

Geen SMS Kosten

Berichten worden op een soortgelijke wijze als WhatsApp verstuurd. Dit betekent dat u geen extra SMS kosten heeft.

Beheer via Controlpanel

Via het controlpanel heeft u een goed overzicht van alle surveillanten. Iedere actie die de surveillant uitvoert komt live op uw scherm te staan. Hierdoor behoudt u het overzicht en kunt u sneller werken.

Wat biedt de uursmelding van Secure-IT?

Minder telefoonverkeer
Surveillanten hoeven zich niet elke keer aan te melden via de telefoon. Ze ontvangen een Push Message als ze zichzelf moeten aanmelden.
Digitale registratie
U bent verplicht uw werknemers een uursmelding te laten doen, bij een controle kunt u dit eenvoudig aantonen door een export te maken.
Koppeling met mobiele surveillance
Door de module Planning te activeren kunt u de uursmelding registratie automatisch laten starten aan het begin van een route.
Behoudt de controle
U kunt van de nachtdiensten precies zien wanneer iemand zichzelf heeft aangemeld of heeft verzuimd zich aan te melden.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse. Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook bereiken op 033 299 99 11.